22 Nisan 2009 Çarşamba

öLü'M


Kur’an’ın sesi yankılanıyor geçmişten, geçecek güne:

- De ki, “Mümin kimseler iseniz, bu imanınız size ne çirkin şeyler emrediyor öyle!”

Kimileri hemen kulağını kapatıyor, Mehdisi-Mesihi “Koca-Efendi”nin ya da Hızırı “Karun Kahya”nın yanına kaçıp, sesin az önce ne dediğini soruyor yana yakına. Tam içleri rahatlamış, eski yerlerine döneceklerken ses devam ediyor:

- De ki; “Allah katındaki Ahiret başka hiçbir kimseye değil de.. ..yalnız size mahsus ise.. Bu iddianızda samimi iseniz.. Haydi hemen ölümü dileyin!”

Bakışıyorlar birbirlerine. Az önce kendilerine verilen resimleri çıkartıyorlar ceplerinden bir bir ve resimlere karşı bağırmaya başlıyor hep bir ağızdan:

- Allah katındaki Ahiret başka hiçbir kimseye değil de.. ..yalnız size mahsus ise.. Bu iddianızda samimi iseniz.. Haydi hemen ölümü dileyin!

- Allah katındaki Ahiret başka hiçbir kimseye değil de.. ..yalnız size mahsus ise.. Bu iddianızda samimi iseniz.. Haydi hemen ölümü dileyin!

Kimileri kendinden geçiyor bağırırken, resmi yere atıp, üstünde zıplamaya başlıyor. Bu gürültü içinde bir şeyler söylemeye çalışan Kur’an’ın sesi pek duyulmaz oluyor artık:

- Fakat elleriyle yapıp, ettikleri ortadayken bunu hiçbir zaman dilemeyecekler. Allah zâlimleri her halleriyle bilmektedir. Ve sen onları insanların hayata en hırslı, en düşkün olanları olarak bulacaksın.. Müşriklerden bile daha hırslı olarak, Müşriklerden bile daha düşkün olarak..

- Allah katındaki Ahiret başka hiçbir kimseye değil de.. ..yalnız size mahsus ise.. Bu iddianızda samimi iseniz.. Haydi hemen öldürelim sizi de, görün bakalım! Pis Yahudiler sizi.. Bir kere cennet sadece bizim..

- Haydi.. ..şu kafirleri de öldürelim, dünya da artık bize kalsın!

- Haydi ölün bakalım hep birlikte.. ..Pis Yahudiler, Aptal Hıristiyanlar, Adi Müşrikler! Sizin saltanatınız bitti, bizimkisi başlıyor bundan böyle!

Sesini duyan neredeyse kalmasa bile Kur'an vazgeçmiyor devam etmekten:

- Onların her biri bin sene yaşamayı diler, oysa uzun yaşamak onları azaptan uzaklaştırıp, kurtaracak değildir. Allah, onların neler yapıp, ettiğini görüp duruyor.

Hiç yorum yok:

iZ-LeYiCiLeR